ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ … σε ρόλο γαμπρού

953

Ε

ίναι ρομαντικός, ειλικρινής και αρκετά προσγειωμένος! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνδυάζει την παλιά κοπή τραγουδιστή με τη φρεσκάδα του νέου. Διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού και φέτος ηγείται του μουσικού σχήματος στο Posidonio, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ο γοητευτικός τραγουδιστής είναι ένα “παιδί γενναίο” που κρύβει μέσα του πολλές ευαισθησίες. Μιλώντας για τον έρωτα, τις γυναίκες, το γάμο και την οικογένεια, η συζήτησή μας απέκτησε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

 

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνεις είναι απόρροια σκληρής προσπάθειας και δουλειάς ή και τύχης;
Σίγουρα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μεγάλης υπομονής παράλληλα. Δεν θα σας πω αν έχω σταθεί τυχερός, γιατί πιστεύω ότι την τύχη μας εν μέρη την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι.

Ποιο από τα τραγούδια που περιλαμβάνεται στο cd σου, σε εκφράζει αυτή την περίοδο;
Το «Παιδί Γενναίο» που είναι και ο τίτλος του δίσκου είναι ένα απ’ τα τραγούδια που μου αρέσουν πολύ. Δεν σας κρύβω ότι είμαι ένα παιδί γενναίο που κρύβει μέσα του ευαισθησίες, όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι του στιχουργού Γιάννη Δόξα.

Η νέα γενιά είναι γενναία;
Η νέα γενιά θα πρέπει να φανεί γενναία, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλο αυτό το σύστημα που έχει δημιουργηθεί και είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Άνθρωποι με περγαμηνές και πτυχία είναι άνεργοι και χωρίς μέλλον.

Όταν τραγουδάς σκέφτεσαι κάποια;
Ανάλογα με το τραγούδι μπαίνω και στην αντίστοιχη ψυχολογία.

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σε κερδίσει;
Άνεση και αέρα στον τρόπο που κινείται, χιούμορ καθώς και περιποιημένα χέρια.

Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;
Είμαι μόνος μου εδώ και αρκετό καιρό, και έχω αφοσιωθεί στην δουλειά μου.

Φίλοι, οικογένεια, έρωτας. Σε τι σειρά θα τα έβαζες;
Οικογένεια, φίλοι, έρωτας. Αυτή είναι η σειρά που θα έβαζα γιατί πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά μας, μετά οι φίλοι μας που είναι δίπλα μας στα καλά και στα δύσκολα, και μετά ένας έρωτας που είναι πηγή ζωής.

Πέρα από το τραγούδι, τι κάνεις για να περνάς καλά;
Προσπαθώ στον ελεύθερο χρόνο μου να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Κάποια απ’ αυτά είναι βόλτες με το ποδήλατο, ίσως κάποιες ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα μου, την Λευκάδα, και γενικά να έρχομαι σε επαφή με τους φίλους μου.

Στις σχέσεις σου δίνεις δεύτερη ευκαιρία;
Είμαι αρκετά εγωιστής για να ανεχθώ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να το αποδεχθώ.

Η δημοσιότητα έβλαψε τις σχέσεις σου;
Όποια σχέση και αν είχα, προσπάθησα να την κρατήσω μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να φέρω σε δύσκολη θέση την εκάστοτε σύντροφό μου, λόγω του επαγγέλματος που κάνω.

Σε αγχώνει η ιδέα του γάμου;
Όχι, καθόλου δεν με αγχώνει, άλλωστε κάθε πράγμα στην ώρα του. Περισσότερο με αγχώνει σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου.

Έχεις στο μυαλό σου ένα συγκεκριμένο μοντέλο οικογένειας;
Κάποια στιγμή να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια.

Η κρίση σε φόβισε, σε οργάνωσε, σε έκανε πιο συνειδητό ή σου έβγαλε κάποια αντίδραση;
Η κρίση μάς έχει επηρεάσει όλους. Είμαστε κρίκοι σε μια αλυσίδα, οπότε αν ένας κρίκος σπάσει, έχει συνέπειες για όλους. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε τεράστιες σπατάλες ή είχε μεγάλες οικονομικές απολαβές, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου.

Πώς θα χαρακτήριζες τον Κωνσταντίνο με τρεις λέξεις;
Είμαι αρκετά εγωιστής, ευαίσθητος και λίγο παρορμητικός.