GB SPA – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

1454

Η ευδαιμονία της προετοιμασίας!

Στο ραντεβού μας ήμασταν συνεπείς. Κατεβήκαμε τις σκάλες με κρυφό ενθουσιασμό και οδηγηθήκαμε με ασφάλεια στο σωστό σημείο, καθοδηγούμενες από ένα απροσδιόριστα ελκυστικό άρωμα. Δεξιά μας, το GB Hair Spa, μπροστά μας το πολυβραβευμένο GB Spa.

Το νιώθω γύρω μου. Η περιποίηση και η φροντίδα με τυλίγει σαν ένα απαλό, σχεδόν διάφανο πέπλο. Είναι εκεί: Άνθρωποι, εγκαταστάσεις, υφές, αρώματα. Τα νιώθω όλα με μιας. Το ανεπιτήδευτο χαμόγελο, τις απαλές χειρονομίες, το γενναιόδωρο ενδιαφέρον, το φροντισμένο άγγιγμα. Όλα γύρω μου υπόσχονται αυτό που επιθυμώ περισσότερο. Να απολαύσω τις στιγμές της προετοιμασίας του γάμου μου και να τις μοιραστώ με τις πιο αγαπημένες μου φίλες. Να νιώσω το πολύτιμο μοίρασμα της χαράς και να το ανταποδώσω ολόψυχα.

Και το ταξίδι ξεκινά με μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα.

Η αρχική μας εγκράτεια γρήγορα μετατράπηκε χαλάρωση. Η ευεξία της επαφής με το νερό απογειώθηκε στις Thermal Suites με εμάς να στεκόμαστε αναποφάσιστες για λίγα δευτερόλεπτα πριν χαθούμε στο Herbal bath, το Amethyst Grotto, το Laconium, το Ice Fountain, το Foot Spa Reflexology, τη Σάουνα. Τι να πρωτοδιαλέξεις; Το ένα πιο ευεργετικό από το άλλο και εμείς θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα!

Η εμπειρία ευζωίας συνεχίζεται με ένα μασάζ!

Έχουμε διαλέξει τα μασάζ της επιλογής μας από τον πλούσιο κατάλογο που βρήκαμε ηλεκτρονικά στις κατατοπιστικές σελίδες της μπροσούρας του GB Spa. Εγώ επέλεξα το Brightness of Ice facial της Valmont. Επιδερμίδα καθαρή σαν τον πάγο, τόνωση και λάμψη για ένα πρόσωπο που θα ακτινοβολεί! Η αγαπημένη μου κουμπάρα με την ευαίσθητη επιδερμίδα επέλεξε μια ολιστική εξατομικευμένη θεραπεία περιποίησης της Espa. Η παιδική μου φίλη, δοκίμασε την κρυοθεραπεία για άμεση λάμψη και σύσφιξη με τη θεραπεία προσώπου Cryotherapy by Anne Semonin. Η συμμαθήτρια των γυμνασιακών μου χρόνων επέλεξε το ονειρεμένο μασάζ πλάτης, αυχένα και ώμων με την υπογραφή του GB Spa και η συμφοιτήτρια λάτρης της Αγιουρβέδα, απόλαυσε το Ama Releasing Abyhanga, ένα θεραπευτικό μασάζ με ζεστό μείγμα ελαίων.

Για το τέλος, περιποίηση στα άκρα!

Με ένα φλυτζάνι τσάι στα χέρια, κατευθυνθήκαμε στους γαλήνιους χώρους του GΒ Hair Spa για μια εμπειρία KURE BAZAAR. Με συστατικά 90% φυσικής προέλευσης, η περίφημη σειρά περιποίησης χεριών και ποδιών, στα έμπειρα χέρια του επιλεγμένου προσωπικού του Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, κάνει θαύματα! Επιλέξαμε Οργανικό Μανικιούρ και Πεντικιούρ και αφεθήκαμε στην πολυτέλεια βερνικιών που διατηρούν τη ζωτικότητα των νυχιών μας, σεβόμενα τον φυσικό κύκλο της αναγέννησης τους.

Ευτυχισμένες, κατευθυνθήκαμε στην έξοδο, με την μπροσούρα του GB Spa και Hair Spa στην τσάντα, με προτάσεις περιποιήσεων για τον Άνδρα. Γιατί και το Bachelor πάρτι των ανδρών, μπορεί να ξεκινά από το πρωί!

Περισσότερες πληροφορίες: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Website: https://www.gbspa.gr