6 ΒRIDAL BEAUTY TIPS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΥΦΗ

889

Α

νακοινώσατε την ημερομηνία του γάμου σας και ξεκινήσατε ήδη την οργάνωσή του; Μην αμελήσετε παράλληλα να φροντίσετε και για όλα εκείνα που την ημέρα του γάμου σας θα σας κάνουν πιο λαμπερή από ποτέ!

Όμορφα χέρια …

Τα χέρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σας αφού είναι αυτά που θα υποδεχθούν τη βέρα του γάμου σας! Ξεκινήστε λοιπόν με τακτικές επισκέψεις για μανικιούρ και πεντικιούρ που θα σας εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα την ημέρα εκείνη! Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε διαφορετικά χρώματα βερνικιών μέχρι να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει για την ημέρα του γάμου σας.

 Λαμπερό χαμόγελο …

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας είναι δεδομένο πως θα χαμογελάτε από ευτυχία όλη την ώρα. Και για ένα αστραφτερό χαμόγελο είναι απαραίτητο να φροντίσετε τα δόντια σας. Αν κρίνετε πως τα δόντια σας χρειάζονται λεύκανση θα πρέπει να επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας ή για μια πιο απλή περίπτωση αρχίστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα λεύκανσης που υπόσχονται ένα υπέροχο χαμόγελο.

Φροντίστε το δέρμα σας

Μια λαμπερή εμφάνιση πρώτα από όλα απαιτεί ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Ξεκινήστε λοιπόν τη φροντίδα του προσώπου σας με καθημερινή ενυδάτωση και απολέπιση. 

Self tan …

Αν ο γάμος σας γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες και θέλετε να δείχνετε μαυρισμένη από τον ήλιο ίσως χρειαστείτε ένα self tan. Για να βρείτε το ιδανικό χρώμα και τον τύπο που ταιριάζει στο δέρμα σας δοκιμάστε διάφορες μάρκες και τύπους μαυρίσματος! 

Σχήμα φρυδιών …

Τα φρύδια παίζουν σημαντικό ρόλο στο βλέμμα μας! Αν πιστεύετε πως το σχήμα των φρυδιών σας δεν σας ικανοποιεί τότε κλείστε από νωρίς ραντεβού στην αισθητικό σας ώστε να έχετε όλο το χρόνο να βρείτε το ιδανικό σχήμα και χρώμα που ταιριάζει άψογα στο πρόσωπό σας.

Λαμπερά μαλλιά

Η φροντίδα των μαλλιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για την περιποίηση της εμφάνισής σας. Όσο πιο υγιή είναι τα μαλλιά σας τόσο μεγαλύτερη άνεση θα έχετε να κάνετε οποιοδήποτε χτένισμα επιθυμείτε. Ξεκινήστε λοιπόν από νωρίς την περιποίησή τους και μαζί με τις συμβουλές του hair stylist δοκιμάστε το χρώμα, το μήκος και το ύφος του χτενίσματος μέχρι να καταλήξετε στην τελική σας εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας.