Πάρτι, μόνο για γυναίκες!

3567
Πάρτυ μόνο για γυναίκες nifi.gr
Πάρτυ μόνο για γυναίκες nifi.gr

Η

παράδοση ήθελε κάποτε να είναι προνόμιο των ανδρών. Οι γυναίκες όμως το διεκδίκησαν και πολύ γρήγορα το συμπεριέλαβαν στα αναφαίρετα δικαιώματά τους. Μιλάμε βέβαια για το bachelor ή μάλλον bachelorette party!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μείνει αξέχαστος ο γάμος σας και πολλοί λόγοι για να μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία. Από το νυφικό που θα φοράτε και το μενού που θα προσφέρετε στους καλεσμένους μέχρι πολλά παρασκηνιακά συμβάντα, όπως οι ακροβατικές φιγούρες του θείου Μιχάλη που αποκάλυπταν το κόκκινο μποξεράκι με τον Σιλβέστρο να κυνηγά Τουίτι και την πρώτη εμφάνιση του Τάκη, του 21ου υποψήφιου γαμπρού της ξαδέρφης Λίνας που υστερούσε σε αρρενωπότητα όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη Λυσιστράτη. Όλα τα παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν κοινά σημεία σχολιασμού για όλους. Όμως, η ανάμνηση του bachelor πάρτι της τελευταίας Πέμπτης πριν το γάμο είναι κάτι που μπορείτε να μοιράζεστε ες αεί μόνο με τις κολλητές φιλενάδες ήτοι «Bachelor συνέζευξε, άνθρωπος μή χωριζέτω».
Οι προτάσεις που ακολουθούν σίγουρα θα σας εμπνεύσουν για την οργάνωση του δικού σας ιδανικού προ-γαμήλιου πάρτι. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάτι απλό και συνηθισμένο, να προχωρήσουμε σε κάτι πιο πρωτότυπο και να καταλήξουμε στο απόλυτα εκκεντρικό και fancy bachelor ή αλλιώς hen party.

Η επιτυχία εξαρτάται από την απόλυτη οργάνωση. Φανταστείτε ότι είναι κάτι σαν μια μίνι οργάνωση γάμου. Καθορίστε από την αρχή το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο. Έπειτα, προσυμφωνήστε με τις φιλενάδες όλες τις λεπτομέρειες και κυρίως, ξεκαθαρίστε τι επιτρέπεται και τι όχι για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως!

Κανόνας Νο 1: Κλειστός κύκλος, προσεκτικά επιλεγμένες συμμετοχές. Όσες παρευρεθούν θα πρέπει να είναι κολλητές φίλες ή συγγενείς με τεσταρισμένη φερεγγυότητα. Ο κανόνας που θέλει άντρες να μη συμμετέχουν μπορεί να αγνοηθεί μόνο εάν αυτοί αποτελούν μέρος του ψυχαγωγικού προγράμματος. Φροντίστε εσείς η ίδια τη λίστα των καλεσμένων και κρατήστε τον κύκλο όσο πιο κλειστό γίνεται.
Κανόνας Νο 2: Καθορισμός του ποσού που σκοπεύετε να ξοδέψετε, αν και τα έξοδα επιβαρύνουν τις φιλενάδες, όχι τη νύφη. Ξεκαθαρίστε το και αυτό εξ αρχής για να μην προβληματίζεστε μάταια.
Κανόνας Νο 3: Κανονίστε τη μετακίνησή σας, για να πιείτε όσο θέλετε. Αν δε γίνει το πάρτι σε σπίτι ή σουίτα ξενοδοχείου και υπάρχει πλάνο για πολλές μετακινήσεις, τότε νοικιάστε μια λιμουζίνα.
Κανόνας Νο 4: Χρονική απόσταση ασφαλείας από την ημέρα του γάμου. Η ιδανικότερη επιλογή είναι το Σαββατοκύριακο πριν για να υπάρχει άφθονος χρόνος ανασύνταξης δυνάμεων και επαναφοράς της λαμπερής επιδερμίδας.
Κανόνας Νο 5: Έγκαιρη κράτηση. Αφού ορίσετε την ημέρα και ενημερώσετε όλες τις ενδιαφερόμενες, φροντίστε για όλες τις απαραίτητες κρατήσεις αρκετό καιρό πριν.
Κανόνας Νο 6: Επαρκείς προμήθειες αλκοόλ και φαγητού. Σε αντίθεση με τις άπειρες μπίρες και τις γιγαντιαίες πίτσες που θα πρωταγωνιστούσαν δίχως άλλο στο αντίστοιχο αντρικό πάρτι εσείς φροντίστε για άφθονη σαμπάνια και πολλά κιλά χαβιάρι ή λιτά καναπεδάκια πάσης φύσεως.

ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ
• Αν αποφασίσετε να μείνετε μέσα για να γιορτάσετε εργένικα, επιλέξτε μια σουίτα ξενοδοχείου ή το σπίτι κάποιας που είναι διατεθειμένη να το προσφέρει. Το στήσιμο μπορεί να το αναλάβει κάποιο γραφείο οργάνωσης πάρτι. Αυτό μπορεί να σας κανονίσει DJ, φωτογράφο, strippers και ό, τι άλλο τραβάει η όρεξή σας!
• Μένοντας μέσα μπορείτε να κάνετε ένα ξέφρενο πάρτι με δυνατές μουσικές και πολύ αλκοόλ. Να χορέψετε χωρίς αναστολές μέχρι το πρωί φορώντας από τα καλύτερά σας μέχρι και τις πιτζάμες σας.
• Να κανονίσετε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων όπου η καθεμιά από την παρέα θα κάνει την εμφάνισή της ως η γυναίκα σταρ που πάντα ήθελε να είναι!
• Μπορείτε, επίσης, να οργανώσετε μια απόλυτα γυναικεία βραδιά με πολλή κουβέντα, προβολή 10 επεισοδίων του Sex and the City, άφθονα γλυκά και θεματολογία σχετική με το ερωτικό παρελθόν της κάθε συμμετέχουσας.
• Τέλος, θα ήταν για όλες αναζωογονητικό αν η σουίτα μπορούσε να προσφέρει και υπηρεσίες χαλάρωσης με τζακούζι, πισίνα ή μασάζ εν είδει room service.

ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ
• Αν αποφασίσετε να βγείτε έξω για το bachelorette party η ποικιλία των επιλογών ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Η έξοδος σε μια μεγάλη πίστα ή κλαμπ είναι σίγουρα μια επιλογή με εγγυημένη επιτυχία. Αποφασίζεται από κοινού ανάλογα με τα γούστα και καλή διασκέδαση!
• Βγαίνοντας έξω για το μεγάλο πάρτι μπορείτε να τολμήσετε ένα πέρασμα από πολλά μέρη με μεταφορικό μέσο μια λιμουζίνα. Από τη μια δε θα υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωση αλκοόλ και από την άλλη το πάρτι μπορεί να συνεχίζει αδιαλείπτως καθ’ οδόν.
• Τι θα λέγατε για μια ομαδική εκδρομή σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο ή σε ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο; Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, η οργάνωση ενός ταξιδιού, παρέα με όλη την κοριτσοπαρέα, μόνο αξέχαστες στιγμές μπορεί να εγγυηθεί!
• Ποια γυναίκα θα έλεγε όχι σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης προσώπου και σώματος; Κάνετε κράτηση σε ένα από τα κέντρα spa της περιοχής σας και ζητήστε από τις φιλενάδες να σας ακολουθήσουν.
• Τολμήστε αυτό που τολμούν σχεδόν όλοι οι άντρες στο δικό τους εργένικο πάρτι. Επίσκεψη σε ένα strip show room για γυναίκες. Όσο «χυδαίο» κι αν σας φαίνεται, όσο κι αν το έχετε αποταχθεί στο παρελθόν, όσο κι αν ξεφεύγει από το στιλ διασκέδασης που προτιμάτε, μπορεί να περάσετε πολύ καλά αν το αντιμετωπίσετε με χιούμορ και καλή διάθεση.