GOLDEN APPLE’S 10 YEARS PRESS TRIP

Wedding planning services

221

Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος η επιτυχημένη εταιρία Golden Apple Weddings, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του Destination Wedding Planning και αποτελεί ένα από τα 20 ιδρυτικά μέλη της GDPA (Ελληνικής Ένωσης Διοργανωτών Εκδηλώσεων Προορισμού).

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή επέτειο, η εταιρία διοργάνωσε τριήμερο δημοσιογραφικό ταξίδι στη Ρόδο, δίνοντας την ευκαιρία στους προσκεκλημένους της να ζήσουν την μοναδική εμπειρία των εξειδικευμένων και luxury tailored made υπηρεσιών της. Μια ιδιαίτερη στιγμή του ταξιδιού ήταν το δείπνο που επιμελήθηκε η βραβευμένη ροδίτισσα σεφ Ειρήνη Γεωργουδιού, στον παραμυθένιο κήπο του Saray Monumental Luxury Villa, στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, όπου παρουσίασε ένα μοναδικό μενού βασισμένο στην τοπική παράδοση αλλά μέσα από σύγχρονη οπτική και τεχνικές. Την προηγούμενη μέρα ο Μιχάλης Παπαγεωργίου στο εστιατόριο Rattan μάγεψε τους γευστικούς κάλυκες όλων με ένα degustation menu 9 πιάτων.

Η βόλτα στην Ακρόπολη της Λίνδου και στα γραφικά σοκάκια του διάσημου οικισμού που επιλέγουν ως τοποθεσία για το γάμο τους εκατοντάδες ζευγάρια από όλον τον κόσμο ετησίως, η στάση στην πράσινη όαση του  En kai Pan, η γευστική εμπειρία δια χειρός Μιχάλη Βολονάκη του Fotis Group και η φιλοξενία του κοσμοπολίτικου Santa Marina Beach Bar Restaurant ήταν κάποια από τα highlights του ταξιδιού. Η διαμονή όλων έγινε στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο του Ομίλου Esperia “Amades All Suites Beach Hotel” , της οικογένειας Βασιλάκη, η οποία έχει μακρά παράδοση στις υπηρεσίες φιλοξενίας και εκδηλώσεων/γάμων και αποτελεί πρωτοπόρο του ελληνικού τουρισμού.

Η αγάπη και το πάθος της Κατερίνας Αγγελινιού και της Κάτιας Σταυρουλάκη για την τέχνη της υψηλής φιλοξενίας, έχει προσφέρει σε πάνω από 200 ζευγάρια -από την Ελλάδα και από το εξωτερικό- που επέλεξαν τα Δωδεκάνησα και κυρίως τη Ρόδο, μια μοναδική εμπειρία διοργάνωσης και εκτέλεσης του γάμου τους, μιας από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής τους. Η Ρόδος είναι ένας μοναδικός προορισμός με πλούσια ιστορία αιώνων και με φυσικά κινηματογραφικά τοπία.

Η ομάδα της Golden Apple πιστεύει στην αγάπη και γι΄ αυτό απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία. Δουλεύουν με πάθος και αφοσίωση, με στόχο να δημιουργούν αυθεντικούς δεσμούς και γνήσιες σχέσεις με κάθε πελάτη που τις εμπιστεύεται.  Η Golden Apple είναι η ιδέα  που έγινε πραγματικότητα από δύο νέες γυναίκες και μητέρες, με αγώνα και ατέλειωτες ώρες εργασίας.

Το επίπεδο όλων των εκδηλώσεων είναι υψηλό και είναι αποτέλεσμα των επιλεγμένων συνεργασιών από ανθρώπους που προσφέρουν πάντα το καλύτερο. Με πολλή αγάπη κάλυψαν το ταξίδι αυτό οι φωτογράφοι Σωτήρης Τσακανίκας, Στέλιος Καλησπέρης, Σπύρος Τσαμπικάκης και βίντεο One Day Production. Alpha Visual Group/Kanakis, The Last Butler, Print Factory, Malandris Travel, DJ Λουκάς Ντουμπάκης, Leida the violinist, Kerino, Trecot, Diente de Leon, Choco Cake & Le Boudoir συμμετείχαν με τις μοναδικές υπηρεσίες τους.

Υπεύθυνη επικοινωνίας ήταν η εταιρία Bespoke Communications.

website: www.goldenappleweddings.com