Η Τζούλια Νόβα, μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Ο Τροχός της τύχης», μας μιλάει για το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον.
Η πολύμηνη καραντίνα μας έχει επηρεάσει όλους. Εσύ πώς την αντιμετώπισες;
Για να είμαι ειλικρινής, φέτος δεν πολυκατάλαβα την καραντίνα. Προσπαθούσα συνεχώς να είμαι απασχολημένη με διάφορες εξορμήσεις στη φύση που είχαν να κάνουν από βόλτα στο δάσος μέχρι παρά πέντε από το βουνό για να ξεχνιέμαι και να ξεφεύγω από την καθημερινή ρουτίνα. Μετά τον περσινό εγκλεισμό δεν άντεχα να το ξαναπεράσω και γι’ αυτό αποφάσισα φέτος με προσοχή μεν, να μην κλειστώ σπίτι γιατί την προηγούμενη φορά είχε επηρεάστει πολύ η ψυχολογία μου. Το μόνο που μου έλειψε είναι η νυχτερινή διασκέδαση και να πάω κάπου έξω για φαγητό με τους φίλους μου! Αλλά ας ελπίσουμε πως από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά και τα άσχημα θα μείνουν στο παρελθόν.
Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια, η τηλεόραση συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά;
Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου αλλά και στο πρόγραμμά μου για του χρόνου, τα οποία προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά τώρα για να τα υλοποιήσω. Δεν αφορούν στην τηλεόραση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν μου τύχει κάτι τηλεοπτικό δεν θα το τρέξω παράλληλα.
Έχεις δηλώσει που σου έχει γίνει πρόταση στο Survivor και στη Φάρμα, γιατί δεν αποδέχτηκες τις προτάσεις αυτές;
Εκείνη την περίοδο που μου έγινε η πρόταση για το Survivor είχα υπογράψει ήδη συμβόλαιο στη Novibet και ενώ σε άλλη περίπτωση η ιδέα θα μου φαινόταν τρομερά ελκυστική -γιατί το σκεφτόμουν πολύ ότι θα ήθελα να πάω να δοκιμαστώ σε κάτι τόσο ακραίο- έτυχε η πρόταση αυτή και είχε προτεραιότητα. Βέβαια δεν το έχω μετανιώσει γιατί ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανα μιας και η εκπομπή είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να δίνουμε μεγάλα χρηματικά ποσά σε ιδρύματα και οργανισμούς που αυτή τη δύσκολη περίοδο μας είχαν και μας έχουν πολύ ανάγκη. Και από την άλλη πάντα υπάρχει και η επόμενη χρονιά για να συμμετέχω, οπότε δεν αγχώνομαι.
Όσο για τη Φάρμα έκανα πίσω τελευταία στιγμή γιατί φοβήθηκα ότι σε περίπτωση που με βγάζανε υπηρέτρια της εβδομάδας και κάποιος ή κάποιοι μου μιλούσαν λίγο προσβλητικά ή εάν παρατηρούσα ότι το κάνουν σε κάποιον άλλον δεν θα κρατιόμουν να μην απαντήσω και θα μπορούσα να εκτεθώ χωρίς να το θέλω. Μπορεί να φαίνομαι πολύ ήρεμη αλλά όταν κάπου αισθάνομαι αδικία γίνομαι πολύ οξύθυμη και το φοβήθηκα. Τρελαίνομαι όταν αισθανθώ πως δεν υπάρχει σεβασμός. Βέβαια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πανικοβλήθηκα και λίγο με την σκέψη πως μετά από τον πολύμηνο εγκλεισμό στα σπίτια μας έπρεπε να εγκλωβιστώ και πάλι σ’ ένα χώρο χωρίς να μπορώ να έρθω σε επαφή με κανένα δικό μου άτομο!
Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με την ηθοποιία, σου έχουν κάνει ποτέ τέτοια πρόταση;
Μου είχαν κάνει πρόταση στο παρελθόν για ένα ρόλο σε ταινία αλλά
ήταν την εποχή της κρίσης και τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ η ταινία. Θα μου άρεσε όμως να το δοκιμάσω κάποια στιγμή . Πιστεύω πως γενικά το έχω με αυτό το κομμάτι ή τουλάχιστον έτσι μου λένε οι φίλοι μου.
Είναι γνωστό πως στο παρελθόν ήσουν έτοιμη να φορέσεις νυφικό . Σήμερα εξακολουθείς να πιστεύεις στον γάμο;
Η αλήθεια είναι πως έχω φάει γερά χαστούκια από την προηγούμενη σχέση μου με αποτέλεσμα να έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον γάμο. Έπαψα να είμαι ρομαντική και να πλάθω όμορφα όνειρα με καρδούλες και λουλουδάκια. Προσγειώθηκα απότομα και αναθεώρησα πολλά και πλέον τον γάμο δεν τον θεωρώ κάτι απαραίτητο και όταν θα τον κάνω θα τον κάνω μόνο και μόνο για το παιδί . Μπορεί με τα χρόνια να αλλάξει αυτό, αλλά προς το παρόν… έχω αλλάξει εγώ!
Σε περίπτωση που έπαιρνες την απόφαση να παντρευτείς, πώς θα ήθελες να είναι ο γάμος σου;
Τα έχω πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου αλλά νομίζω πως θα μου άρεσε να γίνει σε κάποιο πολύ μικρό εκκλησάκι που ίσα- ίσα να χωρούσα εγώ και ο σύντροφός μου ,πάνω στην θάλασσα ή κάπου στην φύση, όμορφα και γραφικά και όχι με πολύ κόσμο, μόνο με τους πολύ καλούς φίλους να μας συνοδεύουν.
Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;
Σίγουρα μανούλα. Παρόλο που η σκέψη πως κάποια στιγμή θα αποκτήσω μωράκι με πανικοβάλλει, μέσα μου έχω αρχίσει και το θέλω πολύ . Πιστεύω πως θα είναι πολύ όμορφο να νιώσω να δημιουργείται μια καινούργια ζωούλα μέσα στην κοιλίτσα μου και ως γυναίκα θα ήθελα να το ζήσω αυτό. Για χρόνια είχα πολλές ανασφάλειες και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως δεν το ήθελα αλλά τώρα έχω αρχίσει και χαλαρώνω και αυτή η ιδέα έχει πάψει να μου είναι τόσο τρομακτική.