Νυφικά Χτενίσματα

3100
Νυφικά Χτενίσματα nifi.gr
Νυφικά Χτενίσματα nifi.gr

Η ώρα του γάμου πλησιάζει… και η αγωνία σας μεγαλώνει καθώς ακόμα δεν έχετε καταλήξει.

Θα πρέπει να σηκώσετε τα μαλλιά σας ψηλά όπως έχετε δει πολλές νύφες να κάνουν; Αν τα αφήσετε κάτω και ελεύθερα θα φαίνονται πολύ απλά; Θα σας πηγαίνει ένα χτένισμα σε στιλ 60΄ς; Μην αγχώνεστε! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα είστε πιο όμορφη από ποτέ!

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ
Καταρχήν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε έναν hair stylist που να εμπιστεύεστε τη δουλειά του. Πρέπει να είναι κάποιος που θα σας καταλαβαίνει, θα ξέρει την προσωπικότητά σας και θα μπορεί να αντιληφθεί όχι μόνο το τι σας πάει αλλά και το τι μπορείτε εσείς να υποστηρίξετε. Οι συστάσεις από φίλες και συγγενείς είναι ανεκτίμητες, ιδιαίτερα αν έχετε δει και η ίδια δουλειές του κι έχετε θαυμάσει τις… δημιουργίες του! Επισκεφτείτε τον αρκετές εβδομάδες πριν από το γάμο ώστε να αποκτήσετε μαζί του μια πιο προσωπική σχέση… μια σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Στο μεταξύ φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας σε πολύ καλή κατάσταση, κάνοντας συχνά μάσκες ώστε την κατάλληλη στιγμή να είναι υγιή και να μπορούν να υποστηρίξουν οποιοδήποτε χτένισμα θέλετε!

8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ
Αφού βρήκατε τον hair stylist που πιστεύετε πως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας ξεφυλλίστε περιοδικά μόδας και κόψτε κάποιες φωτογραφίες από χτενίσματα που σας αρέσουν. Το χτένισμα που θα επιλέξετε θα πρέπει οπωσδήποτε να σας κολακεύει αλλά να ταιριάζει και με το στιλ του νυφικού σας. Για παράδειγμα αν το νυφικό σας έχει ένα περίτεχνο ντεκολτέ τότε θα του ταίριαζε να σηκώνατε τα μαλλιά σας ψηλά, αντίθετα αν το νυφικό σας διαθέτει βαθύ ντεκολτέ τότε το ιδανικό είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω. Από την άλλη θα πρέπει να ξέρετε πως αν επιλέξετε έναν περίπλοκο κότσο μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να κρατηθεί… στη θέση του σε όλη τη διάρκεια της τελετής και πόσο μάλλον της δεξίωσης, χωρίς να βάλετε πρόσθετες φουρκέτες και τσιμπιδάκια και στο τέλος να μην αισθάνεστε τόσο άνετα με την επιλογή σας. Επίσης μην παραβλέψετε την ποιότητα των μαλλιών σας  αλλά και τον καιρό που μπορεί να τα επηρεάσει εύκολα.

6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ
Κάντε την πρώτη σας πρόβα και καταλήξτε αν θα φορέσετε πέπλο ή κάποιο άλλο αξεσουάρ στα μαλλιά. Θα βοηθήσετε πολύ τον hair stylist αν του δείξετε και το νυφικό ώστε στην πρόβα να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τη συνολική σας εμφάνιση. Μην αγχωθείτε αν δεν πετύχει η πρόβα σας… έχετε πολύ καιρό μπροστά σας για να κάνετε όλες τις απαιτούμενες διορθώσεις και να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ
Αν και θα είστε μέσα στο άγχος για να κλείσετε όλες τις γαμήλιες εκκρεμότητες μην παραμελήσετε τα μαλλιά σας! Περιποιηθείτε τα ώστε να έχουν την ελαστικότητα και τη λάμψη που χρειάζεται…

3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ
Αν βάφετε τα μαλλιά σας ή θέλετε να τα αλλάξετε χρώμα κάντε το τώρα ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος για να συνηθίσετε την αλλαγή αλλά και να γίνει το χρώμα πιο φυσικό. Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά… θα υπάρχει χρόνος για να διορθώσετε το λάθος. Αν όμως δεν έχετε ξαναβάψει τα μαλλιά σας, τότε καλύτερα μην το επιχειρήσετε για το γάμο σας, αφήστε τα φυσικά και όμορφα. Εξάλλου μια ριζική αλλαγή θα σας έκανε… αγνώριστη τόσο στους καλεσμένους όσο και στον γαμπρό!

2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ
Κάντε πρόβα και καταλήξτε στο τελικό χτένισμα χρησιμοποιώντας και όλα τα αξεσουάρ που θα φορέσετε εκείνη την ημέρα, όπως πέπλο, τιάρα κτλ. Θυμηθείτε να κρατήσετε χρόνο ώστε να ξέρετε πόση ώρα θα χρειαστεί για να χτενιστείτε την ημέρα του γάμου σας!

1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ
Αν και εξαρτάται καθαρά από τον τύπο μαλλιών που διαθέτετε, τις περισσότερες φορές είναι καλύτερα να λουστείτε μια μέρα πριν από το γάμο ώστε την επόμενη μέρα ο hair stylist να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα πάνω στα μαλλιά σας. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά, τότε λουστείτε το πρωί του γάμου.

Την ημέρα του γάμου…
Σε γενικές γραμμές ο χρόνος που χρειάζεται ένα χτένισμα είναι περίπου 1 με 2 ώρες, αν και εξαρτάται από το πόσο περίπλοκο χτένισμα έχετε επιλέξει… Ένας περίπλοκος κότσος σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο από κάτι πιο κλασικό και ανάλαφρο. Θέλετε και μία συμβουλή; Καλέστε τον κομμωτή σας στο γάμο ώστε να μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας διορθώνει το χτένισμα αλλά κι αν αυτό δεν είναι εφικτό μην αγχώνεστε! Την ημέρα του γάμου σας τίποτα δεν πρέπει να σας χαλάσει τη διάθεση… Ρωτήστε πώς θα μπορείτε να διορθώσετε από μόνη σας κάποια ατέλεια που μπορεί να προκύψει και… η ώρα η καλή!