Η αντίστροφη μέτρηση… ενός νυφικού!

823
ΝΥΦΙΚΟ MARK LESLEY
ΝΥΦΙΚΟ MARK LESLEY

«Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσω το νυφικό μου;» είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνει μια μελλόνυμφη και το μεγαλύτερό της άγχος.

Είναι πολύ πιθανό να μην χρειάζεται να σας το τονίσουμε αλλά… ο χρόνος είναι τα πάντα ειδικά όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του γάμου σας…. Ακολουθήστε λοιπόν αυτό το απλό χρονοδιάγραμμα για την αγορά του νυφικού σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος.

9-12 μήνες πριν
Ξεκινήστε την έρευνα αγοράς. Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ΝΥΦΗ και περιηγηθείτε στο nifi.gr βλέποντας νυφικά. Κρατήστε τις φωτογραφίες που σας έκαναν εντύπωση και εστιάστε στις λεπτομέρειες που θέλετε. Όταν ξεκινήσετε να επισκέπτεστε τους διάφορους οίκους να έχετε μαζί σας τις σημειώσεις για να θυμάστε ό,τι πραγματικά σας έχει κάνει εντύπωση και θέλετε να έχει το δικό σας νυφικό.

6-9 μήνες πριν
Αρχίστε τις επισκέψεις στους οίκους νυφικών. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τουλάχιστον τρεις, πριν κάνετε την τελική σας επιλογή. Δοκιμάστε αρκετά νυφικά σε διάφορα στιλ ώστε να δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα (μερικές φορές μπορεί να εκπλαγείτε από κάτι που δεν το περιμένατε!). Αρκετές νύφες τελικά καταλήγουν στο ακριβώς αντίθετο στιλ από αυτό που αρχικά είχαν φανταστεί! Προσπαθήστε να κάνετε την επιλογή σας τουλάχιστον έξι μήνες πριν από το γάμο σας. Γιατί θα έχετε όλο το χρόνο δικό σας ώστε να συνδυάσετε όλα τα αξεσουάρ με την ησυχία σας.

4-6 μήνες πριν
Αν έχετε παράνυμφους ήρθε η ώρα να παραγγείλουν τα δικά τους φορέματα και να διαλέξουν τα αξεσουάρ τους, παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες…

3-4 μήνες πριν
Αν έχετε στο μυαλό σας να φορέσετε κάποιο πέπλο ή να κάνετε κάποιο περίτεχνο χτένισμα που θα χρειαστεί κάποια τιάρα ή χτενάκια είναι η κατάλληλη στιγμή!

6-8 εβδομάδες πριν
Το νυφικό σας είναι ήδη έτοιμο! Τώρα είναι η ώρα της πρόβας. Η σιλουέτα σας έχει πάρει την… τελική και επιθυμητή της μορφή… Πάρτε μαζί σας τα εσώρουχα που θα φορέσετε και τα γοβάκια σας και οποιοδήποτε αξεσουάρ θα χρειαστείτε και κάντε την τελική σας πρόβα. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δείτε το αποτέλεσμα… Αν κάτι δεν σας φαίνεται τέλειο… έχετε ακόμα χρόνο να το διορθώσετε!