Αμέσως μετά την αγορά του νυφικού…

1180
Μετά την αγορά νυφικού nifi.gr
Μετά την αγορά νυφικού nifi.gr

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως το νυφικό είναι το σημαντικότερο κομμάτι για έναν επιτυχημένο γάμο. Χωρίς το τέλειο φόρεμα ο γάμος σας δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι όπως τον έχετε ονειρευτεί και εσείς δεν θα αισθάνεστε η αληθινή πριγκίπισσα του παραμυθιού. Αλλά ακόμα κι αν βρεις το νυφικό των ονείρων σου τι γίνεται όταν μετά από λίγη ώρα αρχίζεις να μην νιώθεις άνετα και προς το τέλος του γαμήλιου πάρτι δεν βλέπεις την ώρα να το βγάλεις; Γι’ αυτό το τέλειο νυφικό δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται τέλειο αλλά και σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια μέσα σ’ αυτό!

Ακόμα όμως κι όταν βρείτε το τέλειο νυφικό από κάθε άποψη για εσάς υπάρχουν μικρά μυστικά που θα βοηθήσουν να… μην το υποτιμήσετε στο τέλος. Να λοιπόν τι πρέπει να αποφύγετε:

Μην συνεχίζετε να ψάχνετε
Ο πειρασμός είναι μεγάλος. Το καταλαβαίνουμε. Όλες έχουν την περιέργεια να δουν μέχρι τελευταία στιγμή τι άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω, μήπως κι έχουν χάσει την εξαιρετική ευκαιρία… μήπως… μήπως… μήπως… Παρά την επιθυμία όμως να συνεχίσετε να ψάχνετε, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως μόλις έχετε κάνει την αγορά του. Ήδη το έχετε βρει και το έχετε αγοράσει. Νιώθετε άνετα και όμορφα σε αυτό, καθώς σας ταιριάζει τέλεια. Έτσι, μην ψάχνετε για άλλα φορέματα! Αν συνεχίσετε να ψάχνετε, το μόνο που θα πετύχετε είναι να αμφιβάλλετε στο τέλος για την αρχική σας αγορά. Η έρευνα αγοράς γίνεται πάντα εκ των προτέρων… ποτέ μετά!

Μην αρχίσετε αυστηρή δίαιτα
Πολλές νύφες παίρνουν το νυφικό τους ένα ή δύο μεγέθη μικρότερο, μήνες πριν από το γάμο για να έχουν ένα ακόμα σοβαρό κίνητρο να χάσουν βάρος. Mπορεί να χρειάζεστε όντως να χάσετε βάρος για να νιώθετε πιο άνετα την ημέρα του γάμου σας ωστόσο θα πρέπει να είστε και ρεαλίστριες. Πόσα κιλά μπορείτε να χάσετε χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας και χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σας. Αφήστε που υπάρχει και η βασική πιθανότητα αν ο στόχος σας δεν είναι ρεαλιστικός να μην κατορθώσετε στο τέλος να χάσετε το βάρος που είχατε υπολογίσει και τώρα να κινδυνεύετε να μείνετε και με παραπάνω κιλά και… χωρίς νυφικό!

Μην δείχνετε σε όλους το νυφικό σας
Εάν έχετε βρει το τέλειο φόρεμα, είναι δύσκολο να μην είστε ιδιαίτερα ενθουσιάσμενες και γι’ αυτό θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να το δείξετε σε όλους! Εντάξει οι παράνυμφοι και η μαμά με την αδελφή σας σίγουρα ανήκουν σε εκείνες που θα το δουν πρώτες αλλά όλοι οι υπόλοιποι… απαγορεύονται. Γιατί για σκεφτείτε τι θα γίνει αν αρχίσει ο καθένας και σας λέει την γνώμη του και τις παρατηρήσεις του; Στο τέλος μπορεί εξαιτίας κάποιων σχολίων να μετανιώσετε ακόμα και για την αγορά του! Γι’ αυτό… αρκεί που αρέσει σε εσάς… στους υπόλοιπους κρατήστε το έκπληξη για την ημέρα του γάμου.

Μην υποτιμήσετε τα εσώρουχα…
Όταν πρόκειται για το νυφικό, σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να μην λαμβάνετε υπόψη σας τα εσώρουχα που θα φορέσετε! Τα εσώρουχα δεν παίζουν ρόλο μόνο… την πρώτη νύχτα του γάμου! Είναι ο αφανής πρωταγωνιστής σε όλη τη διάρκειά του, αφού αν είναι τα κατάλληλα αναδεικνύουν τα δυνατά σας σημεία (π.χ. το στήθος) και κάνουν το νυφικό σας να μοιάζει ακόμα ωραιότερο πάνω σας! Αφού λοιπόν επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας αμέσως μετά θα πρέπει να βρείτε και τα ανάλογα εσώρουχα! Ορισμένα φορέματα π.χ. δεν χρειάζονται σουτιέν, άλλα θέλουν ιδιαίτερη ενίσχυση στο στήθος κτλ. Οπότε σιγουρευτείτε ότι θα καταλήξετε σε αυτά που έχουν την κατάλληλη φόρμα και το κατάλληλο χρώμα για να αναδείξουν το νυφικό σας και εσάς όσο περισσότερο γίνεται!!!

Μη βιαστείτε για τις τελικές αλλαγές
Αφήστε την τελευταία πρόβα πραγματικά για την τελευταία στιγμή. Μπορεί να έχετε χάσει βάρος ή να έχετε πάρει την τελευταί εβδομάδα. Γι’ αυτό θα πρέπει να προβάρετε το νυφικό σας λίγο πριν από τη μεγάλη μέρα και να σιγουρευτείτε πως μοιάζει πάνω σας σαν να είναι ραμμένο μόνο για εσάς!  

Μην ξεχάσετε τα αξεσουάρ
Έχετε αγοράσει το νυφικό και τώρα πρέπει να βρείτε τα παπούτσια, τα κοσμήματα και κάτι για τα μαλλιά σας. Όποιο και αν είναι το στιλ σας, πρέπει να σκεφτείτε καλά τα αξεσουάρ και πώς θα συνδυαστούν με το φόρεμά σας. Εάν το νυφικό σας έχει πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες καλό θα ήταν τα αξεσουάρ να είναι λιτά και λίγα, αν είναι απλό μπορείτε εσείς να του προσθέσετε τις λεπτομέρειες που θα το κάνουν πιο εντυπωσιακό, ίσως να επιβάλλεται ένα πέπλο ή μια τιάρα. Τα αξεσουάρ σε κάθε περίπτωση πρέπει απλά να συμπληρώνουν αρμονικά το φόρεμα και σε καμία περίπτωση να μην το επισκιάζουν. Έχετε περάσει τόσες «εργατοώρες» για να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας δεν είναι κρίμα να το καταστρέψετε επιλέγοντας τα λάθος αξεσουάρ; Όπως είπε κάποτε και η Coco Chanel, θυμηθείτε: “Πριν φύγετε από το σπίτι, κοιτάξτε για τελευταία φορά στον καθρέφτη σας και αφαιρέστε κάτι τελευταίο”. Με αυτή την κουβέντα της διάσημης και αξεπέραστης σχεδιάστριας στο μυαλό σας κάντε τις επιλογές σας και να είστε σίγουρες πως το υπέροχο νυφικό σας θα παραμείνει ο πρωταγωνιστής της μεγάλης παράστασης.