ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

910

Η μέρα του γάμου σας σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας σας ζωής, μια μέρα χαράς και συγκίνησης, μέρα γιορτής για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία», στις δεκαετίες λειτουργίας του, έχει διοργανώσει αναρίθμητες τέτοιες ξεχωριστές ημέρες και νύχτες, με επιδεξιότητα και επαγγελματισμό.  Στις υπηρεσίες σας, από την πρώτη στιγμή θα βρίσκεται ο δικός μας και δικός σας άνθρωπος, ο συντονιστής της γαμήλιας δεξίωσης, για να σας παρουσιάσει όλες τις δυνατότητες που σας παρέχονται ανάλογα με τη δεξίωση που έχετε ονειρευτεί.  Μαζί θα επιλέξετε την αίθουσα που ταιριάζει στις επιθυμίες σας, την Grand Ballroom, την Golden ή τη Royal με ποτό καλωσορίσματος στο Athenian Hall, καθώς και τη διακόσμηση που ανταποκρίνεται στην αισθητική σας. Μία πλούσια συλλογή από πορσελάνινα σερβίτσια, κρυστάλλινα ποτήρια, φίνα υφάσματα που θα εμπλουτίσουν το αριστουργηματικό σκηνικό.

Στην επιλογή σας τα ποτά από την εξαιρετική μας συλλογή, η γαμήλια τούρτα και τα μενού: μπουφέ, σερβιριστά, ελαφριά περαστά γεύματα. Όποια κι αν επιλέξετε, ο executive chef του ξενοδοχείου, Αστέριος Κουστούδης, θα δημιουργήσει για εσάς και τους καλεσμένους σας γαστριμαργικές γεύσεις  που θ’ αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στο νου και την ψυχή.  Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή, το GB Spa, το πολυβραβευμένο spa του ξενοδοχείου, σας περιμένει μαζί ή χωριστά, με περιποιήσεις προσώπου και σώματος που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας προετοιμάσουν για τη μεγάλη στιγμή. Λίγο πριν, λίγο μετά, η σουίτα.

Το δικό μας δώρο σ’ εσάς, για να ολοκληρώσετε ονειρικά μία μοναδική πρώτη μέρα κοινής συμβίωσης, στα δωμάτια της εμβληματικής Μεγάλης Κυρίας της φιλοξενίας. Ένα χρόνο μετά, συνεπείς στο ραντεβού μας, σας περιμένουμε για ένα ακόμη ρομαντικό δείπνο και δωρεάν διαμονή. Ένα ακόμη δώρο του ξενοδοχείου μας. Ένα μοίρασμα από καρδιάς, από το «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία» και όλους εμάς.

Διεύθυνση: Πλατεία Συντάγματος, 10564, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3330000
Fax: 210 3228034
website: grandebretagne.gr
e-mail: info.gb@marriott.com