ΧΟΥΝΤΑΛΑ Γάμος/Βάπτιση

409

Ο οίκος νυφικών Χουντάλα σας καλωσορίζει  στον χώρο του με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας στον γάμο και την βάπτιση. Έχοντας πολυετή πείρα  και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό,  είναι δίπλα σας ώστε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας από τα Α ως το Ω.
Όποιο και να είναι το ύφος του νυφικού που θα επιλέξετε με την βοήθεια  της Fashion Designer και της Fashion Stylist το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας, τον γάμο σας! Στα νυφικά του 2023 θα βρείτε εφάνταστα υφάσματα, ιδιαίτερα σχέδια και γραμμές που κολακεύουν!
Από τον οίκο μας δεν θα μπορούσε να λείπει η ωραιότερη collection βάπτισης 2023. Επώνυμα βαπτιστικά ρούχακαι παπούτσια, χειροποίητες δημιουργίες σε λαμπάδες και κουτιά, ιδιαίτερα μαρτυρικά, όλα προσεγμένα στην λεπτομέρεια.
Βρισκόμαστε δίπλα σας και στο εξίσου σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης του γάμου ή της βάπτισης. Ιδιαίτεροι ανθοστολισμοί για την εκκλησία και την δεξίωση καθώς και τραπέζια ευχών, όλα με εντυπωσιακά αντικείμενα και πρώτης ποιότητας υλικά. Wedding Destination υπηρεσίες για όλη την Ελλάδα.
Στον χώρο μας θα βρείτε επίσης προσκλητήρια & μπομπονιέρες για τον γάμο και την βάπτιση, καθώς καιχειροποίητα στέφανα, σετ κουμπάρου και λαμπάδες.

Τέλος γλυκάνετε όλους του καλεσμένους με ένα candy bar για τον γάμο και την βάπτιση σας!