ΟΛΟΝ full flavor events

948

Εμείς η ομάδα της Οδός Κασσάνδρας catering, πρότυπο εταιρίας στο χώρο της εστίασης γνωρίζουμε καλά τα συστατικά της επιτυχίας μιας δεξίωσης και φροντίζουμε για νέες γευστικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά διαλεγμένα ένα προς ένα.

Έχοντας ως βάση την μεσογειακή κουζίνα και παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της γαστρονομίας οι Ches μας Σάββας Κοντούδης και Γιώργος Ζευγολατάκος δημιουργούν πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και μοντέρνο styling ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας. Η εμπειρία, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και οι σύγχρονες γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με  το art de table το οποίο αποτελείται από κρυστάλλινα και χρωματιστά ποτήρια, επάργυρα μαχαιροπίρουνα ,σερβίτσια πορσελάνης και μεγάλη ποικιλία υφασμάτων άριστης ποιότητας συντελούν σε μία άρτια και κομψή δεξίωση. Εμείς, η ομάδα του Οδός Κασσάνδρας catering επιβεβαιώνουμε την ικανότητά μας να οδηγούμε τις εξελίξεις και ανανεώνουμε την εταιρική τους ταυτότητα όσον αφορά την δραστηριότητα του catering λανσάροντας το νέο brand name ΟΛΟΝ, που υπόσχεται καινοτόμες ιδέες τόσο στην κουζίνα όσο και στο styling των πιάτων και των buffets.

Η ανάγκη μας για δημιουργικότητα σε συνδυασμό με τις τάσεις τις εποχής μας οδηγούν σε ένα ταξίδι διαρκούς αναζήτησης νέων ιδεών προκειμένου να αντεπεξέλθουμε πλήρως στις δικές σας απαιτήσεις, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και μαζί να τις υλοποιήσουμε. Εμπιστευτείτε μας!

Διεύθυνση: Καστοριάς & Κασσάνδρας 11, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3470004
Υπεύθυνος: Αλέξανδρος Πουλημένος
email: info@odoskassandras.gr
website: olonevents.com