ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ

451

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ

Πλήρως ανανεωμένο, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας το «Κεντρικόν». Ένα εστιατόριο-θεσμός, κομμάτι της ιστορίας της πόλης από το 1960, υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους στο γνώριμο σημείο της ατμοσφαιρικής Στοάς Μπολάνη, έχοντας ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αλλά διατηρώντας και όλα εκείνα τα στοιχεία που του χαρίζουν δικαιωματικά τον τίτλο του all time classic.

Οι καίριες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις ανέδειξαν τα αριστοκρατικά στοιχεία του υπέροχου κτιρίου και βρήκαν την ιδανική συνέχεια στη φιλόξενη σάλα με τις βελούδινες καρέκλες και το εντυπωσιακό μπαρ. Σε αυτό το σκηνικό με την ατμόσφαιρα σύγχρονης πολυτέλειας εντάσσονται αρμονικά τόσο εμβληματικά πιάτα της αστικής κουζίνας, όπως το κοτόπουλο Milanese ή το αρνάκι φρικασέ, που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με το «Κεντρικόν» και σερβίρονται μέχρι αργά το απόγευμα, όσο και οι πιο μοντέρνες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις που συμπληρώνουν το βραδινό γαστρονομικό παζλ. Μία πλούσια λίστα από περίπου 50 ετικέτες κρασιών από τον εγχώριο και διεθνή αμπελώνα, καθώς και signature cocktails θα βάλουν την τελευταία πινελιά της απόλαυσης σε κάθε σας επίσκεψη στο αναγεννημένο «Κεντρικόν».

Ο πολυχώρος του «Κεντρικόν» διαθέτει τρεις ανεξάρτητες αίθουσες στις οποίες μπορούν να στεγασθούν κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις με εξειδικευμένα μενού και ειδικές παροχές ήχου και εικόνας. Στο ισόγειο μπορείτε να κλείσετε την πολυτελή αίθουσα χωρητικότητας περίπου 100 ατόμων για γεύμα ή δείπνο, ή τον χώρο του bar για finger food χωρητικότητας 50 ατόμων. Στον α’ όροφο, δύο αυτόνομες αίθουσες 40 και 30 ατόμων, είναι στη διάθεσή σας για prive parties ή εταιρικές παρουσιάσεις.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα