10 Χρυσές συμβουλές για να αποκτήσετε εύκολα & γρήγορα υπέροχη σιλουέτα για να είστε πιο αδύνατη, χαρούμενη & υγιής!

934
Σώμα και Διατροφή
Σώμα και Διατροφή
  1. Αγνοήστε τη λαιμαργία σας!Το να επιμένετε να σκουπίζετε το πιάτο σας με εκείνο το μικρό κομμάτι ψωμιού είναι καταστροφικό. Αφήστε για το πλυντήριο πιάτων αυτή τη δουλειά!
  2.  Απομακρύνετε από τη ζωή σας όλα τα ποτά και τα αναψυκτικά. Είναι λάθος να υπολογίζετε τις θερμίδες μόνο του φαγητού! Εκείνες που σας δίνουν τα αναψυκτικά είναι πολύ περισσότερες και πολύ χειρότερες!
  3. Αναθέστε σε μια φίλη σας ή και γιατί όχι στη μαμά σας, να προσέχει το διαιτολόγιο σας και εσάς… όταν πάτε να κάνετε την παρασπονδία σας. “Ο φόβος φυλάει τα έρμα” δεν λέει ο σοφός λαός μας; Ε, στην προκειμένη περίπτωση η φίλη σας φύλακας άγγελος σας φυλάει από το περιττό βάρος!
  4. Το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί σαν ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά Ακόμα σας δίνει παραπάνω ενέργεια που τόσο έχετε ανάγκη και κατά δεύτερον καθαρίζει τον οργανισμό σας από όλες τις τοξίνες. Επίσης βοηθάει τον μεταβολισμό σας να κάψει θερμίδες. Έπειτα από όλα αυτά δεν του αξίζει να γίνει ο καλύτερός φίλος κάθε νύφης;
  5. Μπορεί να ακουστεί… παράξενο, όμως πιάνει. Προσποιηθείτε πως σας παρακολουθεί συνεχώς μια κάμερα που καταγράφει κάθε φορά που πάτε να φάτε οτιδήποτε απαγορευμένο! Και πάλι ο φόβος λειτουργεί θετικά!
  6. Όσο κι αν λατρεύετε το ψωμί, θα πρέπει για λίγο καιρό να το απαρνηθείτε! Θα είναι μία ακόμη θυσία που θα κάνετε για να έχετε άψογη σιλουέτα την ημέρα του γάμου σας…
  7. Όταν νιώθετε πεινασμένη ανάμεσα στα επιτρεπόμενα γεύματα, μην υποκύψετε σε κάποια λιχουδιά, επιβληθείτε στον εαυτό σας και πιείτε ένα ποτήρι νερό. Θα νιώσετε αναζωογονημένη και συγχρόνως θα δείτε πως θα σας έχει φύγει η αίσθηση της πείνας!
  8. Όταν νιώθετε την ανάγκη για κάτι γλυκό δοκιμάστε να πιείτε ένα αρωματικό τσάι από βότανα. Θα καλύψει με τον πιο ωραίο τρόπο την ανάγκη σας για ζάχαρη.
  9. Η γυμναστική πρέπει να μπει στη ζωή σας. Ακόμη και αν δεν σας είναι εύκολο να γραφτείτε σε γυμναστήριο προσπαθήστε να γυμναστείτε μόνη σας. Πώς; Το περπάτημα είναι ό,τι καλύτερο όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το μυαλό μας! Αφήστε λοιπόν το αυτοκίνητό σας και ξεκινήστε τις κοντινές διαδρομές φορώντας τα… αθλητικά σας παπούτσια!
  10. Βάλτε τη φωτογραφία ενός μοντέλου που σας αρέσει στην πόρτα του ψυγείου σας! Είναι το καλύτερο κίνητρο για να αδυνατίσετε! Κάθε φορά που θα πάτε να κάνετε την επιδρομή σας στις λιχουδιές του ψυγείου θα βλέπετε τη φωτογραφία και θα το μετανιώνετε αμέσως!