5 Βήματα για μία τέλεια & ανώδυνη μεταμόρφωση πριν τον γάμο σας από την Skin medical secrets

978

Μ

ε επικεφαλής την Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου, Δερματολόγο Αφροδισιολόγο, και διακεκριμένους συνεργάτες Ιατρούς, η ομάδα Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής του Skin Medical Secrets είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει τις πιο σύγχρονες θεραπείες, τις τελευταίες τεχνολογίες και την επιστημονική προσέγγιση, προσαρμοσμένες στην αισθητική φροντίδα με ασφαλή και ηθικό τρόπο.

 

STEP 1

Liposonix (σε 1 μήνα, 1 νούμερο μικρότερο)


Ως τώρα η μόνη λύση ήταν η χειρουργική επέμβαση της λιποαναρρόφησης. Το πρόβλημα αυτό με μία μόνο συνεδρία έρχεται να λύσει το Liposonix. Μια θεραπεία αναίμακτη, χωρίς αναισθησία, που πραγματοποιείται μία μοναδική ορά στην πάσχουσα περιοχή.
Αποτελεί καινοτομία στον τομέα της Αισθητικής ιατρικής καθιστώντας το ήδη το Νο1 διάσημη θεραπεία στην Αμερική. Το Liposonix είναι ουσιαστικά ένα σύστημα διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος. Είναι κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και το μοναδικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Το σύστημα Liposonix έχει την έγκριση του FDA από τον Οκτώβρη του 2011. Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος στην κοιλιά, γύρω από τον ομφαλό και στα πλάγια της μέσης, στους γλουτούς, τους βραχίονες ή τα γόνατα. Το πάχος του λίπους δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ίντσα (2,5 εκατοστά) με τεστ «τσιμπήματος». Είναι το ιδανικότερο για περιπτώσεις τοπικού πάχους που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με διατροφή ή άσκηση.
Τα αποτελέσματα φαίνονται σε 8-12 εβδομάδες (2 – 3 μήνες) μετά την καταστροφή των λιποκυττάρων που αποβάλλονται από το σώμα με τη φυσική διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, μόνιμο και η διαδικασία ασφαλής
και ανώδυνη. Υπόσχεται την απόκτηση του επιθυμητού & επιτρεπτού περιγράμματος σώματος και το πραγματοποιεί!

 

STEP 2

Μεσοθεραπεία Toskani (με μικροκάννουλα)

Eίναι η νέα μεσοθεραπεία που δεν τραυματίζει. Με την μεσοθεραπεία Toskani η γιατρός μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Το πλεονέκτημα είναι ότι η εφαρμογή γίνεται με μικροκάνουλα και όχι ενέσεις, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης μελανιάς που προκύπτει από κάποιον τραυματισμό των αγγείων και υποχωρεί μετά από κάποιες μέρες. Όπως περιγράφει η δερματολόγος Αγνή Αλμπανοπούλου: «Εισάγουμε υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και βιταμίνες Ε, του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία για θρέψη και το αποτέλεσμα είναι άμεση λάμψη και νεανικότητα. Με μηδενικό πόνο και καθόλου μελανιές και εκχυμώσεις. Στην ουσία εισάγουμε το  εσοθεραπευτικό υλικό Toskani ακτινωτά στο πρόσωπο και διορθώνουμε ζυγωματικά, ρινοπαρειακές, μαύρους κύκλους. Αμέσως μετά ανορθώνεται όλο το οβάλ του προσώπου και οι γωνίες». Η μεσοθεραπεία ξεκίνησε να εφαρμόζεται ήδη από τη δεκαετία του 1950 και έκτοτε έχει εξελιχθεί. Θεωρείται πλέον μία από τις πιο δοκιμασμένες μεθόδους ανανέωσης του δέρματος και συνήθως απαιτούνται πάνω από μία συνεδρίες.


STEP 3

HIFU Instant Lift για το πρόσωπο

Η θεραπεία HiFu είναι μια καινούργια επαναστατική μέθοδος για λίφτινγκ του δέρματος χωρίς νυστέρι. Το HiFu, σύμφωνα με την Δερματολόγο Δρ Αλμπανοπούλου, είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Η θεραπεία είναι σύντομη, περίπου μισής ώρας. Δεν χρειάζεται προετοιμασία πριν, δηλαδή κάποια κρέμα αναισθητική και κατά τη διάρκεια της θεραπεία; χρησιμοποιείται ειδικό τζελ για υπερήχους. Βοηθά το δέρμα να αποκαταστήσει τη μνήμη του υποδόριου ιστού ώστε να καταφέρει να συσφίξει και ανασηκώσει το δέρμα. Στις κλινικές μελέτες, παρατηρήθηκαν σημαντικές βελτιώσεις και ορατό λίφτινγκ του δέρματος.

Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε όσους θέλουν:
• Να σφίξουν και να ανασηκώσουν το δέρμα συνολικά στο πρόσωπο(μέσο τριτημόριο) και ντεκολτέ.
• Να συσφίξουν το δέρμα τους σε σημεία όπου υπάρχει τοπικό λίπος όπως βραχίονες και γόνατα.


Πώς δουλεύει το HiFu.

Το HiFu είναι μια μικρή συσκευή που εκπέμπει υψηλής ισχύος υπέρηχο απευθείας στις περιοχές που χρήζουν θεραπείας προκαλώντας ισχυρή εσωτερική βλάβη στον λιπώδη ιστό παράλληλα όμως καταστρέφοντάς τον διεγείρει το κολλαγόνο και προκαλεί την ανάπτυξη νέου. Όταν το νέο κολλαγόνο αναπτυχθεί, σταδιακά θα συσφίξει το δέρμα, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ. Τα αποτελέσματα. Με μία μόνο θεραπεία, το κολλαγόνο ενεργοποιείται για την παραγωγή καινούργιου και τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει κανείς απευθείας μετά τη θεραπεία. Συνολικά, τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται μετά από 2-3 μήνες. Το σημαντικό είναι ότι το 90% των ασθενών είχε σημαντικές αλλαγές στην συνολική εμφάνιση του προσώπου αλλά και στο σώμα εκεί που υπάρχει λίπος π.χ γόνατα , βραχίονες κλπ. Οι ασθενείς έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το σχηματισμένο σαγόνι και την εξαφάνιση του διπλοσάγονου!

Συνήθως μία θεραπεία είναι αρκετή, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει μόνο μία παραπάνω και μετά από ένα 6μηνο.

Αποθεραπεία: Μετά την θεραπεία HiFu ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μικρός ερεθισμός και «σημαδάκια» τα οποία με ειδική κρέμα σε 2 με 3 ημέρες εξαφανίζονται.

 

STEP 4

Carboxytherapy για λευκές ραγάδες

Είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία διοξειδίου που χρησιμοποιείται από το 1930 σε πολλαπλές θεραπείες τόσο αποκατάστασης συνεχείας του δέρματος όσο και αισθητικής φύσεως. Με την ραγδαία πρόοδο της αισθητικής ιατρικής η θεραπεία του διοξειδίου γίνεται με ένα υπερσύγχρονο ιατρικό μηχάνημα , το Carboxytherapy, του οποίου τα αποτελέσματα το καθιστούν σαν το Νο1 και ευρέως πλέον διαδεδομένο και μοναδικό μηχάνημα στην καταπολέμηση των λευκών ραγάδων από την 1η κιόλας συνεδρία. Αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανά εβδομάδα διάρκειας μισής ώρας. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται κατά την κλινική εξέταση από τον ιατρό και ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα.

Τρόπος εφαρμογής

Στις πάσχουσες περιοχές με την βοήθεια ανεπαίσθητων βελονών πραγματοποιείται διοχέτευση του θεραπευτικού αερίου του μηχανήματος διαδερμικά αλλά και υποδόρια. Χρησιμοποιείται ευρύτατα σε σώμα και πρόσωπο για εξάλειψη μαύρων κύκλων, επαναφορά του φυσικού οβάλ του προσώπου, μείωση λίπους στα «ψωμάκια», γλουτούς, μέση, κοιλιά και εντοπισμένη αύξηση λίπους κάτω από το σαγόνι και τον τράχηλο του λαιμού. Θεαματικά αποτελέσματα
σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση σε γλουτούς και μηρούς και σε δύσκολα σημεία όπως το γόνατο! Ενδείκνυται και σε περιπτώσεις λιποδυστροφίας για την ομαλοποίηση της συνολικής όψης του δέρματος! Άμεσα από τη 1η με 2η συνεδρία, σε έναν κατά μέσο όρο κύκλο 5-7 θεραπειών, μπορεί να γίνει συνδυασμός με μεσοθεραπεία. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας εργασίες. Τυχόν σε σπάνιες περιπτώσεις-εκχυμώσεις ποχωρούν πολύ άμεσα.


STEP 5

Νήματα

Με τα νήματα PDO, Aptos Visage & Silhoutte Soft αποκαθιστάται η πτώση του δέρματος του προσώπου, λαιμού, το διπλοσάγονο, οι παρειές και ανόρθωση φρυδιού (brow lift). Είναι πολυγαλακτικό οξύ (PLA), διαλυτό, βιοσυμβατικό και βιοδιασπώμενο με μακρύ χρόνο απορρόφησης (12 με 18 μήνες). Διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό δερματολόγο ή Πλαστικό στο χώρο του ιατρείου με τοπική  αναισθησία και χρόνο εφαρμογής 30 με 50 λεπτά! Τα λεπτά απορροφήσιμα πολύκλωνα και μονόκλωνα νήματα PDO τοποθετούνται υποδόρια με την βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας και ουσιαστικά φτιάχνουμε ένα υποδόριο πλέγμα υψηλής ανόρθωσης και σύσφιξης και γίνεται χωρίς ενόχληση η ανύψωση του ιστού για 18 με 24 μήνες. Έχει έγκριση από το FDA και CE. Χωρίς τομές, σημάδια, ράμματα ή πόνο και μόνον με τοπική αναισθησία,
χωρίς παραμονή σε νοσοκομείο παρά μόνον εφαρμογή στο ιατρείο και μέσα σε 30 με 60 λεπτά γίνεται ανόρθωση των παρειών και αποκατάσταση του χαμένου όγκου. Άμεση επιστροφή στις κοινωνικές εκδηλώσεις και καθημερινές δραστηριότητές σας. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες δέρματος όπως πχ botox. Η κολλαγογέννεση που προκαλείται από την ύπαρξη του πολυγαλακτικού οξέος δημιουργεί συνολική σταδιακή βελτίωση, γρήγορη απλή και άμεση (αμέσως μετά την εφαρμογή) που στην Αμερική ονομάζεται Lunch Time Facelift ! Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι τουλάχιστον 2 χρόνια! Στο σώμα τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με Liposonix, το No1 laser
στις ΗΠΑ λιποαναρρόφησης χωρίς χειρουργίο μέσα σε μία ώρα αλλά και με συνεδρίες ενέσιμης μεσοθεραπείας κυρίως για την βελτίωση, εξομάλυνση της κυτταρίτιδας. Τα νήματα, μπορούν να εφαρμοστούν και μετά τις ενδεδειγμένες θεραπείες Aqualyx, της αναίμακτης ενέσιμης λιπόλυσης. Οι περισσότερες θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν 15 μέρες μετά την τοποθέτηση των νημάτων!

Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,

Ειδικευμένη στις θεραπείες αντιγήρανσης και αισθητικές εφαρμογές Laser στην
κλινική του Dr Sherell Aston (Νέα Υόρκη), διευθύντρια του Skin Medical Secrets
στο Κολωνάκι.

Περισσότερες πληροφορίες: www.skinmedicalsecrets.com