Ο σταυρός της βάπτισης

1068
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ nifi.gr

Ένα πολύτιμο φυλαχτό για μια ζωή!

Το πιο σημαντικό αξεσουάρ και στην ουσία το μόνο… απολύτως απαραίτητο για το μυστήριο της βάπτισης είναι ο σταυρός που θα διαλέξει η νονά ή οι γονείς μαζί με τη νονά για τη βάπτιση του μωρού.

Σήμερα τα κοσμηματοπωλεία προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές για να βρείτε αυτό που πραγματικά σας καλύπτει. Καταρχήν οι σταυροί χωρίζονται σε κατηγορίες με βασικότερη εκείνη του φύλου του παιδιού. Αν λοιπόν πρόκειται για αγοράκι, οι σταυροί είναι συνήθως πιο απλοί, χωρίς πολύτιμους λίθους, αλλά έχουν μεγάλη ποικιλία όσον αφορά το σχήμα τους και το μέγεθός τους. Στα κοριτσάκια η ποικιλία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί οι σταυροί μπορεί να είναι διακοσμημένοι με μπριγιάν για να είναι περισσότερο εντυπωσιακοί. Ανεξάρτητα του φύλου του μωρού που βαπτίζεται μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει σε χρυσό, πλατίνα ή λευκόχρυσο.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν διαλέγετε το σταυρό της βάπτισης, είτε ως μαμά είτε ως νονά, είναι πως… το μωρό σας δεν θα είναι πάντα μωρό γι’ αυτό και θα πρέπει το σχέδιο που θα προτιμήσετε να είναι τέτοιο που να του δίνει τη δυνατότητα να το φοράει και στο μέλλον… όσο πιο κλασικό… τόσο πιο διαχρονικό!