10 υπέροχες ιδέες που δεν κοστίζουν τίποτα

930
10 υπέροχες ιδέες που δεν κοστίζουν τίποτα nifi.gr

Προσθέστε έναν extra special αέρα στον γάμο σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

  1. Στολίστε τα τραπέζια της δεξίωσης με παλιές ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες συγγενών σας. Θα συγκινήσετε φίλους και συγγενείς και θα τους βάλετε όλους στο… γαμήλιο κλίμα!

  2. Ένα μήνα πριν από το γάμο σας μαζέψτε λουλούδια και αφήστε τα να αποξεραθούν. Όταν είναι έτοιμα μπορείτε να τα βάλετε σε πουγκάκια και να τα δώσετε στους καλεσμένους σας να τα χρησιμοποιήσουν ως κομφετί για την ώρα που θα μπαίνετε στο χώρο της δεξίωσης.

  3. Τα λόγια δεν κοστίζουν τίποτα ωστόσο είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουν μαγική ατμόσφαιρα. Γράψτε το λόγο που θα πείτε στο γάμο σας και προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αστεία, και συναισθηματική…

  4. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις οικογενειακές παραδόσεις. Χρησιμοποιώντας το υπέροχο δαντελωτό clutch της γιαγιάς σας ή το πέπλο που φόρεσε στο γάμο της η μαμά σας, δεν κάνετε μόνο οικονομία αλλά… δίνετε κι ένα άλλο νόημα στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

  5. Χρησιμοποιήστε την χρωματική παλέτα για να βάλετε τους καλεσμένους σας… στη θέση τους δίνοντας συγχρόνως και χρώμα στο κάθε τραπέζι. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε δωρεάν από κάθε χρωματοπωλείο και να να γράψετε τα ονόματα των καλεσμένων σας είτε χειρόγραφα είτε τυπωμένα.

  6. Υπάρχουν τόσο υπέροχα και… δωρεάν προσκλητήρια για save the date μέσα στο διαδίκτυο. Μαζευτείτε λοιπόν με τις φίλες σας (λίγο καλό κρασί θα βοηθήσει…) για να σας δώσουν ένα χεράκι για την αποστολή τους.

  7. Δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση με τους καλεσμένους σας αφήνοντας χειρόγραφα σημειώματα στον κάθε ένα ξεχωριστά. Μια τόσο γλυκιά κίνηση που σίγουρα αξίζει κάθε κόπο!

  8. Θέλετε να βρεθούν όλοι στην πίστα; Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να σας ειδοποιήσουν για το είναι το αγαπημένο τους τραγούδι. Σίγουρα θα ξεσηκωθούν όταν το ακούσουν να παίζει την ημέρα της δεξίωσης!

  9. Στείλτε ένα κομμάτι υφάσματος στους καλεσμένους σας και ζητήστε να γράψουν επάνω του ένα μήνυμα. Ενώστε μετά όλα τα κομμάτια και διακοσμήστε με αυτό το πανό την είσοδο της δεξίωσης. Θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις!

  10. Τι θα λέγατε αν όσοι φίλοι ξέρουν κάποιο μουσικό όργανο δημιουργήσουν μια μπάντα που θα οδηγήσει τους καλεσμένους σας στο χώρο της δεξίωσης; Οι φωτογραφίες και οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι πραγματικά ανεκτίμητες!!!