Η ιστορία αγάπης μας στον πλανήτη! -#WeDoEco by Pronovias Group

1559

Η αγάπη μας έρχεται με πολλούς τρόπους. Στον οίκο Pronovias, μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τον πλανήτη με το #WeDoEco.  Το #WeDoEco είναι μια υπόσχεση που έχουμε αναλάβει για να κάνουμε τον κόσμο πιο ευτυχισμένο, ντύνοντας τα όνειρά σας – με βιώσιμο τρόπο. Είναι η βαθιά δέσμευσή μας να βρούμε λύσεις που μειώνουν τις επιπτώσεις σε έναν εύθραυστο πλανήτη. Είναι μια υπόσχεση που διατηρούμε για να σας προσφέρει όμορφα, φιλικά προς το περιβάλλον νυφικά.  Το #WeDoEco αγγίζει τα πάντα στον κύκλο ζωής του ονειρεμένου σας φορέματος, από τη σχεδίαση έως τη δημιουργία, την εφαρμογή έως την παράδοση. Είναι ένας κύκλος αγάπης που σας προσκαλούμε να μπείτε. Είναι μια ατέρμονη ιστορία αγάπης στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε.  

360º ECO
Κάθε στοιχείο του φορέματος είναι βιώσιμο. Όλα τα υφάσματα είναι οικολογικά πιστοποιημένα και η συσκευασία είναι βιώσιμη και ανακυκλώσιμη. Οι χάντρες κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο γυαλί και τα φερμουάρ από ανακυκλωμένα υλικά όπως PET. Όλα τα φορέματα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τοπικά.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το βασικό ύφασμα του φορέματος είναι πιστοποιημένο φυσικό από το περιβάλλον. Οι κρεμάστρες κατασκευάζονται με υγρό ξύλο και οι ετικέτες των φορεμάτων είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και 30% ανακυκλωμένες ίνες. Οι θήκες των φορεμάτων είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα και οι σακούλες από οργανικό βαμβάκι.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ
Πολυτελή οικολογικά πιστοποιημένα υφάσματα, όμορφα ανακυκλωμένα κορδόνια και απαλές διαδικασίες που φέρνουν μία νέα πνοή στον αγαπημένο μας πλανήτη. Όλα τα φορέματα #WeDoEco έχουν σχεδιαστεί στη Βαρκελώνη και κατασκευάζονται σε εργαστήρια του Ομίλου Pronovias στην Ισπανία.

#WeDoEco επειδή δεσμευόμαστε να κάνουμε τον κόσμο όχι μόνο πιο πράσινο, αλλά και πιο ευτυχισμένο.

Δείτε όλη την οικολογική συλλογή εδώ