Η vέα τάση για τα γαμήλια τραπέζια

1210

Η

 φετινή τάση για το γαμήλιο τραπέζι θέλει να πρωταγωνιστεί το μοναστηριακό στιλ. Αντί λοιπόν για τα μέχρι τώρα μικρά συγκεντρωμένα τραπέζια, οι νύφες επιλέγουν μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια που να μπορεί να χωρέσουν αρκετούς καλεσμένους. Τραπέζια τέτοιου τύπου φέρνουν ακόμα πιο κοντά τους καλεσμένους και διακοσμούνται με διάφορους τρόπους δίνοντας ένα διαφορετικό στιλ. Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας τραπέζια και αποφασίστε ποιο σας πάει περισσότερο…

1) Ένα μακρόστενο τραπέζι διακοσμημένο με ένα φυσικό runner από κλαδιά ελιάς και φωτισμένο με πολλά κεριά δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας.

2) Γαμήλιο τραπέζι σε vintage ύφος με ιβουάρ runner στο κέντρο και φύλλα φτέρης σε κάθε πιάτο.
Όσο για την  ατμόσφαιρα, τα πλούσια centerpieces  λουλουδιών και ψηλά κεριά είναι τα ιδανικά.

3) Πολυτελή σερβίτσια συνδυασμένα με ροζ παιώνιες δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

4) Για μια μινιμαλιστική προσέγγιση χρησιμοποιήστε απλές πετσέτες χωρίς δεσίματα και γυάλινα αντικείμενα. Τοποθετήστε τα λουλούδια κατά μήκος του τραπεζιού δημιουργώντας μια χρωματική σκάλα από το πιο σκούρο στο πιο φωτεινό.

5) Για μια country style δεξίωση, ένα runner από πρασινάδα, στην άκρη του τραπεζιού συνδυασμένο με λουλούδια εποχής είναι ό,τι πρέπει.

6) Λευκά μπουκέτα και ρεσό με κεριά ευθυγραμμισμένα πάνω από το τραπέζι ακολουθούν την ίδια γραμμή με τα centerpieces που βρίσκονται κατά μήκος του τραπεζιού.

7) Runner με πλούσια λουλούδια στις αποχρώσεις του λευκού προσθέτουν μια glamour αίσθηση στο χώρο της δεξίωσης.

8) Για μικρή δεξίωση στον κήπο ή τη βεράντα του σπιτιού σας, χρησιμοποιήστε εναλλακτικά έπιπλα για να καθίσουν οι καλεσμένοι και εσείς και συνδυάστε τα με χρωματιστά σερβίτσια και αγριολούλουδα αντί για τα κλασικά, για μια πιο casual αίσθηση.

“Glamour, country ή ρομαντικό,
όποιο κι αν είναι το στιλ σας,
πλούσια runner από φυσικά
λουλούδια και πρασινάδες
θα δώσουν την ιδανική
ατμόσφαιρα στη
δεξίωσής σας”