Χαρούμενοι καλεσμένοι…

1166

H επιτυχία ενός γάμου έγκειται στο ανθρώπινο δυναμικό του πάνω απ’ όλα. Η διάθεση του ζευγαριού και των καλεσμένων του είναι αυτή που παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε ο γάμος να μείνει χαραγμένος στη μνήμη όλων με τα πιο φωτεινά χρώματα. Πώς όμως γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Δεν χρειάζονται πολλά και δύσκολα πράγματα, αρκεί να είναι όλοι σωστά ενημερωμένοι και να νιώθουν πως η παρουσία τους στην ωραιότερη μέρα της ζωής σας είναι σημαντική για εσάς! Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε παρακάτω και σίγουρα θα τα καταφέρετε!

1. Μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα γάμου.

Στις μέρες μας όλο και περισσότερα ζευγάρια δημιουργούν τη δική τους ιστοσελίδα γάμου με όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα της ζωής τους. Σκεφτείτε καλά λοιπόν και συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα σας τα πάντα: ημερομηνίες, ώρες και διευθύνσεις όλων των εκδηλώσεων που σχετίζονται με το γάμο, και εφόσον υπάρχουν καλεσμένοι που έρχονται από άλλες πόλεις ή χώρες, πληροφορίες για την κράτηση δωματίων ξενοδοχείου με τον αριθμό τηλεφώνου του ξενοδοχείου, τη διεύθυνση και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο κράτησης. λεπτομέρειες μεταφοράς, εφόσον υπάρχουν, καθώς και προτάσεις για εστιατόρια, καταστήματα και αξιοθέατα της περιοχής. Η επικοινωνία όλων των λεπτομερειών με τους καλεσμένους σας θα τους διευκολύνει να κλείσουν τα ταξίδια τους, να προγραμματίσουν το σαββατοκύριακό τους και να απολαύσουν το χρόνο τους μαζί σας.

2. Τσάντες δώρων.

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να υπάρχει μια τσάντα δώρων στο check in στο ξενοδοχείο. Αλλά ακόμα καλύτερο είναι όταν αυτή η τσάντα είναι γεμάτη με χρήσιμα αντικείμενα, όπως σνακ, νερό και πληροφορίες για την τοποθεσία το χρονοδιάγραμμα του μυστηρίου και της δεξίωσης.

3. Μεταδώστε τη θετική σας ενέργεια

Οι καλεσμένοι υιοθετούν πολύ εύκολα τη διάθεση που πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Όσο πιο άνετοι, χαλαροί κι ευτυχισμένοι είστε εσείς, τόσο πιο εύκολο είναι να τους μεταδώσετε την ίδια διάθεση και να δημιουργήσετε όλοι μαζί ένα υπέροχο και ζεστό κλίμα στην ατμόσφαιρα. Έτσι ακόμα κι αν νιώθετε το άγχος να σας κατακλύζει ή αν πάει κάτι στραβά στην οργάνωση του γάμου σας, μη το αφήσετε να σας επηρεάσει και να σας χαλάσει το εορταστικό κλίμα της ημέρας. Όσο πιο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι είστε εσείς τόσο χαρούμενοι θα είναι και οι καλεσμένοι σας.

4. Ένα ποτό καλωσορίσματος

Κανείς δεν συμπαθεί να περιμένει στην ουρά για να πάρει ένα ποτό – πόσω μάλλον οι καλεσμένοι σας που ήδη έχουν κουραστεί από το μυστήριο του γάμου που έχουν παρακολουθήσει. Φροντίστε λοιπόν αμέσως μετά το μυστήριο να υπάρχει μπουφέ με μπίρα, κρασί, νερό ή ακόμη και ένα signature cocktail που θα ξεδιψάσει μέχρι να περάσετε στο κύριο μέρος της δεξίωσης.

5. Ποικιλία στο φαγητό

Οι καλεσμένοι σας είναι σίγουρο πως δεν θα έχουν όλοι τις ίδιες διατροφικές συνήθειες. Κάποιοι θα είναι χορτοφάγοι, κάποιοι θα έχουν δυσανεξία σε ορισμένα τρόφιμα κτλ. Γι’ αυτό εσείς αν δεν θέλετε να μείνει νηστικός κανένας καλεσμένος σας πρέπει να έχετε φροντίσει από πριν ώστε το μενού στη δεξίωσή σας να έχει ποικιλία και να καλύπτει όλα τα γούστα. Οι περισσότεροι καλεσμένοι χαρακτηρίζουν ένα γάμο από το καλό φαγητό του ή όχι.

6. Ευγενικές… παροχές στις τουαλέτες

Οι καλεσμένοι σας ενδέχεται να επισκεφτούν την τουαλέτα στο χώρο της δεξίωσης και για λόγους… μικρών ατυχημάτων.  Κάποια κυρία μπορεί να θέλει να διορθώσει τα μαλλιά της, μία άλλη να έχει πρόβλημα με τα παπούτσια της κτλ. Θα ήταν πολύ ευγενικό από μέρους σας αν έχετε προβλέψει αυτές τις περιπτώσεις και έχετε τοποθετήσει στο χώρο της τουαλέτας κάποια καλαθάκια με είδη… έκτακτης ανάγκης όπως χάζανπλαστ, κιτ ραπτικής, υγρά μαντιλάκια κτλ. 

7. Μια ευχαριστήρια κάρτα

Οι καλεσμένοι σας θα χαρούν πολύ αν λάβουν μια ευχαριστήρια κάρτα για την παρουσία τους στο γάμο και το δώρο που σας έστειλαν! Πρόκειται για μια πολύ ευγενική χειρονομία!