BACHELORETTE – To τέλος της εργένικης ζωής

1024

Ε

ΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΞΕΦΑΝΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥ ΚΕΦΙΟΥ, ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΕΜΙΚΗΣ ΕΡΓΕΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΒΙΟΥ .

 

Προετοιμασία
Κανονικά το πάρτι προετοιμάζεται από την κουμπάρα ή τις κολλητές φίλες της νύφης. Εκείνες αποφασίζουν και εκείνες είναι υπεύθυνες για το πώς θα εξελιχθεί η βραδιά. Το πρώτο βασανιστικό ερώτημα λοιπόν είναι ποιες φίλες θα καλέσετε.

Προσπαθήστε να κάνετε ένα συντηρητικό υπολογισμό των ατόμων που θέλετε να έρθουν στο πάρτι χωρίς να ξεχάσετε κάποιο από τα αγαπημένα πρόσωπα της μελλόνυμφης. Θυμηθείτε πως η περίσταση ενδείκνυται για τα ιδιαίτερα κοντινά της πρόσωπα, τις «κολλητές» φίλες και όχι για τις αγαπημένες ανιψιές της μαμάς της που έχει να τις δείτε ένα χρόνο. Μπορείτε να καλέσετε όσο μεγάλο αριθμό ατόμων επιθυμείτε, χωρίς να σκέφτεστε την πιθανή ανομοιογένεια
της παρέας, καθώς για το σκοπό αυτό καλούνται όλοι να παραμερίσουν τις όποιες ατομικές τους προτιμήσεις για χάρη της μελλόνυμφης και να έχουν την καλύτερή τους διάθεση.

 

Πότε;
Παλαιότερα τα περισσότερα πάρτι γίνονταν την Πέμπτη, ώστε η νύφη να έχει ένα χρονικό διάστημα μίας ημέρας, εκτός του Σαββάτου που είναι η ημέρα προετοιμασίας, να επανακάμψει, να χαλαρώσει και να είναι φρέσκια για την
μεγάλη μέρα. Τα τελευταία χρόνια όμως που τα bachelorette έχουν εξελιχθεί σε πραγματική υπερπαραγωγή, συνηθίζεται να επιλέγεται το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από τον γάμο.

 

Επιλογή μέρους
Πρωτότυπες ιδέες πάντα υπάρχουν, αρκεί να διαθέτετε φαντασία. Πώς σας ακούγεται η ιδέα (αν παντρευτείτε καλοκαίρι) για μια βραδιά σε ένα beach bar; Πολλές είναι οι παραλίες που διαθέτουν πολυσύχναστα bar δίπλα στο κύμα. Επίσης ένα club ή ένα bar-restaurant με δυνατή μουσική θα μπορούσε να ανεβάσει τους ρυθμούς σας και να εκτινάξει στα ύψη τη διάθεσή σας. Οπλιστείτε λοιπόν με ψηλοτάκουνες γόβες και διάθεση για χορό μέχρι πρωίας.

Τα απρόοπτα σε αυτή τη περίπτωση δεν λείπουν. Τέλος, αν ανήκετε σε πιο… ήσυχη κατηγορία μπορείτε άνετα να επιλέξετε ένα πολυτελές spa και να χαρίσετε στον εαυτό σας και στη φίλη σας μια πραγματική περιποίηση που θα σας
χαλαρώσει και θα σας προετοιμάσει για τη μεγάλη μέρα που όλες περιμένετε! Μια καλή επίσης ιδέα για το καλοκαίρι είναι η ενοικίαση ενός σκάφους για να σας μεταφέρει στον προορισμό της αρεσκείας σας και να χαρείτε όλες μαζί τόσο το ταξίδι όσο και τη διαμονή!


Οργάνωση
Είναι το κομμάτι που όπως προείπαμε αναλαμβάνει η κουμπάρα σας ή κάποια κολλητή σας φίλη. Εσείς βέβαια μπορεί να δώσετε την αρχική «γραμμή» αφήνοντας να φανούν διακριτικά οι προτιμήσεις σας και έπειτα να αφήσετε τις υπόλοιπες να αναλάβουν τη συνέχεια. Οι πιο κοντινές σας φίλες ίσως μπορούν και να μαντέψουν τι θα σας ταίριαζε περισσότερο από την πρώτη στιγμή. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η νύφη δεν συμμετέχει στον λογαριασμό αλλά το χρέος επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου και ισοδύναμα τις καλεσμένες, εκτός βέβαια κι αν έχετε κάνει άλλη συμφωνία.


Μετακίνηση
Ίσως να μην το είχατε σκεφτεί αλλά το να προσπαθείτε να συγκεντρώσετε τις φίλες σας σε τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα δίνοντας αντίστοιχα ατομικά ραντεβού και σημεία συνάντησης στη κάθε μία δεν είναι σε καμία περίπτωση βολικό. Η λύση μιας κοινής μετακίνησης είναι και η καλύτερη. Σε πουλμανάκι όμως ή σε κάτι πιο glamour, που θα προκαλέσει τη μέγιστη εντύπωση; Νοικιάζοντας μία ή δύο επταθέσιες λιμουζίνες με έναν οδηγό στο τιμόνι και αφρίζουσα σαμπάνια για σωστή προετοιμασία πριν από το πάρτι, λύνετε το πρόβλημα μιας εύκολης αλλά και ονειρικής μετακίνησης, που θα συζητιέται για πολύ καιρό από τις καλεσμένες σας.