Ένα νυφικό ραμμένο για σας και μόνο!

849
Νυφικό ραμένο για εσάς
Νυφικό ραμένο για εσάς

Επιλογή νυφικού

Αν συνηθίζετε να θαυμάζετε τα εκπληκτικά φορέματα που φοράνε οι stars στα κόκκινα χαλιά, αν ονειρεύεστε να δείχνετε το ίδιο λαμπερή και glamorous την ημέρα του γάμου σας, τότε το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο γάμος σας μπορεί να είναι η μοναδική ευκαιρία να φορέσετε μια δημιουργία υψηλής ραπτικής.

Αντίθετα από ένα έτοιμο νυφικό του εμπορίου, ένα νυφικό υψηλής ραπτικής, θα ραφτεί ειδικά για εσάς και θα φορεθεί μόνο από εσάς. Θα συνεργαστείτε με τον σχεδιαστή σας για να πάρετε ένα φόρεμα που θα είναι όλο δικό σας, θα κολακεύει τι δική σας σιλουέτα και θα αντανακλά τη δική σας προσωπικότητα.Και το σίγουρο είναι ότι ένα νυφικό ραμμένο στα μέτρα σας θα σας κολακέψει όσο κανένα άλλο: θα σας μακρύνει τη σιλουέτα, θα σας…αδυνατίσει και θα κολακέψει το μπούστο σας! Μην εκπλήσσεστε. Με το να ράψετε ένα νυφικό ειδικά για τις δικές σας αναλογίες είναι σας να βάζετε τα σωστά θεμέλια για το καινούργιο σας σπίτι! Χωρίς τα βασικά να είναι στην εντέλεια, μην περιμένετε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα θετικό.

Όσο για το κόστος ενός ραμμένου νυφικού, αυτό υπολογίζεται σε 2.000 – 10.000 ευρώ, ανάλογα πάντα με το σχεδιαστή. Κάθε σχέδιο, μπορεί να ραφτεί με διάφορα εκλεπτυσμένα υφάσματα και υλικά και φυσικά ανάλογα με τα γούστα και το σώμα κάθε ενδιαφερομένης, ώστε να δείχνει μοναδικό και τέλειο επάνω της. Οποιοδήποτε ρούχο που μπορεί αρχικά να σας φανεί συνηθισμένο ή έστω όχι πρωτότυπο, μπορεί να μετατραπεί επάνω σας σε ένα εξαιρετικό κομμάτι μοναδικό και ανόμοιο με οποιοδήποτε άλλο έχετε φορέσει ή δει.

Η εφαρμογή του νυφικού, είναι το πιο σημαντικό μυστικό για την εμφάνισή σας. Και αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με το ύφασμα και το σχέδιο του ρούχου, αλλά και με τον τρόπο που αυτό θα ραφτεί για να ταιριάξει σε ένα σώμα. Μια δημιουργία επάνω στο δικό σας σώμα είναι σίγουρα μοναδική και δε μπορεί να αντιγραφεί χωρίς το αρχικό σχέδιο. Να θυμάστε τέλος ότι η επιλογή του νυφικού θα πρέπει να ταυτίζεται με το στυλ και την προσωπικότητά σας και όχι αναγκαστικά με τη γενικότερη τάση της μόδας.

 

Συμβουλές για τη σωστή επιλογή

  • Πρόκειται για το πιο σημαντικό ρούχο της ζωής σας, γι’ αυτό θα πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά σας.
  • Οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες αυτού του φορέματος θα είναι μαζί σας για πάντα. Σιγουρευτείτε λοιπόν ότι θα δείχνει τέλειο από κάθε οπτική γωνία.
  • Βεβαιωθείτε ότι το νυφικό σας είναι καλοραμμένο. Φυσικά και είναι σημαντικά τα στολίδια και η εξωτερική του διακόσμηση, αλλά το νυφικό που κολακεύει περισσότερο τη νύφη, είναι εκείνο που έχει και την κατάλληλη εσωτερική λεπτοδουλειά.
  • Μη συμβιβαστείτε σ’ αυτό που θέλετε, ακόμη κι αν χρειαστεί να ξοδέψετε κάτι παραπάνω. Είναι προτιμότερο να εξοικονομήσετε αυτά τα χρήματα από ένα άλλο «κομμάτι» του γάμου σας.
  • Το νυφικό μετά τον γάμο θα είναι πια ένα κομμάτι απ’ τη ζωή σας. Συντηρήστε το σωστά. Ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον η κόρη σας να παντρευτεί με αυτό!