Πέρλες – Oι αριστοκρατικές λεπτομέρειες

1969
Πέρλες στο Νυφικό χτένισμα nifi.gr
Πέρλες στο Νυφικό χτένισμα nifi.gr

Οι πέρλες που έχετε από τη μαμά σας και τη γιαγιά σας το ξέρετε πως σήμερα έχουν τη δική τους μοναδική αξία;

Στα χρόνια της αρχαιότητας οι πέρλες δίνονταν στο νιόπαντρο ζευγάρι για να χαρίσουν στο γάμο τους αρμονία γι’ αυτό και μέχρι τις μέρες μας οι πέρλες αποτελούν ένα αγαπημένο γαμήλιο αξεσουάρ. Εμείς σας δίνουμε μερικές έξυπνες ιδέες για να εντάξετε τις πέρλες στο γάμο σας και να εντυπωσιάσετε…

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ

Μια σειρά από πέρλες πάνω στο νυφικό σας σίγουρα το κάνει να λάμπει. Είτε μια σειρά από πέρλες είτε περισσότερες… η επιλογή είναι δική σας… αρκεί εσείς να μπορείτε να το υποστηρίξετε…

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΛΕΣ

Δεν είναι υπέροχη ιδέα να σχηματίσετε με πέρλες τους αριθμούς των τραπεζιών της δεξίωσης; Είναι τόσα λαμπερά και συγχρόνως διαθέτουν απίστευτη επισημότητα… δηλαδή ό,τι χρειάζεται για την περίσταση!

ΠΕΡΛΕΣ ΣΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ

Οι κεντημένες πέρλες στα νυφικά γοβάκια δίνουν πραγματικά άλλη όψη. Σε κάθε περίπτωση μοιάζουν πολύτιμα και εντελώς… πριγκιπικά!

ΣΤΗ ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Πέρλες και στη νυφική ανθοδέσμη, πραγματικά πρωτότυπο. Τυλίξτε με μια σειρά από πέρλες τη βάση της ανθοδέσμης ή τοποθετήστε πάνω στα λουλούδια διακοσμητικά με πέρλες και εντυπωσιάστε όλους τους καλεσμένους με αυτή τη μικρή αλλά τόσο αριστοκρατική και ευφάνταστη λεπτομέρεια!

ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΤΕΚΟΡ

Τι θα λέγατε για το απόλυτο νυφικό κάθισμα; Στολίστε με πέρλες την πλάτη του καθίσματος κι αφήστε το ρομαντισμό να πλανιέται σε όλο τον χώρο…

Η ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

Εντάξει… σ’ αυτή την περίπτωση δεν είναι αληθινές οι πέρλες γιατί θα κινδύνευαν τα… δόντια των καλεσμένων σας. Δεν είναι υπέροχη ιδέα όμως να στολίσετε την τούρτα σας με υπέροχες καραμελίτσες που μοιάζουν με πέρλες;

SPECIAL RINGS

Ναι, ακόμα και τα rings για τις πετσέτες της δεξίωσης μπορούν να έχουν τα μαργαριτάρια τους! Απίθανη ιδέα που δίνει στο τραπέζι της δεξίωσης την επισημότητα που του αξίζει!

ΛΑΜΠΕΡΑ CENTERPIECES

Ό,τι λουλούδι κι αν επιλέξετε σε όποια βάση οι πέρλες μπορούν να βρουν τη θέση τους και να του δώσουν μια παραπάνω αξία!

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Οι πέρλες με τη διαχρονική τους αξία είναι ιδανικές για να στολίσουν τα μαλλιά σας την ωραιότερη μέρα της ζωής σας είτε σε χτενάκια είτε πάνω σε στεφανάκια είναι αξιολάτρευτες!